REPARATIE

WAT KOMT ER BIJ KIJKEN?

Wat doen wij?

Wij passen de software in het motorregelapparaat aan zodat de NOX-sensor niet meer nodig is. Dat doen wij door de verbranding in de motor te veranderen zodat er geen tot nagenoeg geen NOX meer ontstaat. Daardoor kunnen wij de NOX-sensor volledig uitschakelen en kan er geen storing meer optreden op de NOX-sensor. Vervangen is dus niet meer nodig(à 700 euro). De auto zal na deze aanpassing ook beter en zuiniger gaan rijden in vergelijking met een auto die een kapotte sensor heeft.

Kan dit last voor de motor of voor de APK?

Nee, deze software aanpassing geeft geen problemen voor de motor en ook bij de verplichte APK viergastest valt alles ruim binnen de waardes.

Doordat er nagenoeg geen NOX meer ontstaat zal de NOX-katalysator ook niet meer verzadigen.

Voor welke types is deze software aanpassing mogelijk?

Alle auto’s met een 1.4/1.6/2.0 FSI motor o.a.:

Volkswagen polo
Volkswagen golf 5
Volkswagen golf 5 plus
Volkswagen Touran
Audi A3
Seat leon

Golf 5 en Touran zijn de meest voorkomende

Bijkomende informatie

Wij staan na honderden auto’s te hebben gedaan (ook voor Volkswagen dealers) volledig achter deze goedwerkende aanpassing.
Daarom bieden wij ook garantie op deze update. De software update neemt een half uur in beslag en er kan op gewacht worden onder het genot van een bakje koffie. Ook is het mogelijk om uw losse motorregelapparaat op te sturen als langsrijden met de auto een probleem vormt.
Deze aanpassing kost een totaalbedrag van 150 euro inclusief BTW.